Beskrivning

Oanvänt
En menskopp av märket OrganiCup, ny i originalförpackningen. Storlek 'mini', som enligt OrganiCup bäst passar tonåringar och de som behöver en mindre storlek menskopp. Väger 29gr.

Produktbeskrivning OrganiCup: "OrganiCup är en säker, hygienisk och återanvändbar menskopp som förenklar vardagen för kvinnor. Menskoppen kan sitta kvar i upp till 12 timmar beroende på hur riklig din mens är. Tillverkad i 100% medicinskt silikon och helt fri från latex, färgämnen och blekningsmedel.

Medan bindor och tamponger, utöver blod, absorberar naturliga och nödvändiga vätskor, samlar OrganiCup bara upp mensblodet. Detta förhindrar att irritation och torrhet uppstår, medan kroppens naturliga pH-balans bevaras. Perfekt för dig som sportar, lever ett aktivt liv och du kan simma och bada med den i utan problem

OrganiCup finns i tre storlekar: Mini samt A och B. Mini rekommenderas till tonåringar och de som behöver en mindre storlek. Storlek A rekommenderas för kvinnor som inte har fött vaginalt och storlek B rekommenderas för kvinnor som har. Instruktioner och förvaringsväska i bomull medföljer."

För mer information: https://www.apohem.se/intimvard/mensskydd/menskopp/organicup-menskopp-mini-1-st

Skicka ett meddelande om du undrar över någonting!
----------
Välkommen till FernCircle. Nya varor varje dag!


Frakt
: Varan skickas i regel inom 2 arbetsdagar efter betalning. Packning sker omsorgsfullt i återvunna material. Samfrakt av flera köp sker om detta är möjligt.

Efter köpet
: Alla priser anges inklusive moms (6% moms på media, 25% moms på allt annat). Skulle du ha några frågor/funderingar kring köpet eller vara missnöjd med någonting, tveka inte att kontakta mig så försöker vi att lösa det tillsammans. Eftersom FernCircle är en Traderabutik, erbjuder jag 14 dagar öppet köp av varorna. Varorna ska dock vara i det skick du mottog dem, och returfrakten bekostas av köparen.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?