Objektet har utgått

LITEN ZINNIA lilleputt mix dvärgmix mix frö fröer blomfrö blomsterfrö zinniafrö

226 besökare

Annonsen är avslutad

18kr

 • Frakt
  PostNord (10 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Sort: Zinnia lilleputt mix / lilliput mix

Beskrivning & tips: En härlig mix av zinnior och sorten heter lilleputt mix. Ettårig, snabbväxande blomma. Odlas i rabatter, plockas i buketter. Färgerna har en härlig bandning av körsbär, orange, rosa, lila, scharlakansrött och gul. Lätt att odla, levererar en fantastisk display hela sommaren fram till frosten. Knip av vissna blommor så kommer nya!

Ungefärligt antal frö: 25 st

SÅ HÄR ODLAR DU ZINNIA: Så blommorna 4-6 veckor innan utplantering.
Sätt på 0,5 cm djup och håll sådden fuktig till en början ,ett tips är att ta plastfolie över krukorna men se till att göra några lufthål.

Växer och blommar bra på solig plats, med varm, lätt jord. Plantor sätts ut efter frosten. Vissna blommor tas bort, för att underlätta ny blomning. Blommar fram till frosten.

LYCKA TILL!

14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalförpackning.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Återbetalning
Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/