Objektet har utgått

LÄTTODLAD & BLOMMAR HELA SOMMAREN! NEMESIA RÖD-VIT FRÖ FRÖER blomma blommor

343 besökare

Annonsen är avslutad

13kr

 • Frakt
  PostNord (10 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  0 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Sort: Nemesia röd-vit

Beskrivning & tips: En lättodlad & vacker sort av nemesia som ger kompakta (25 cm) växter med röd-vita blommor med ett gult öga i mitten.
Blommar under hela sommaren och en bit in på höstkanten, en generös sort!

Ungefärligt antal frö: 30 st

ODLING & TIPS:
Klipp ned vissnade blommor så kommer nya igen.
Är tålig bara den får regelbunden vattning, lättskött och enkel att odla lite överallt i trädgården. Nemesia är en av de sommarblommor som står sig längst i trädgården när temperaturen närmar sig nollgradigt.

Så inomhus i såjord mars-april. Ljusgroende. Fukta jorden före sådd och tryck lätt ned fröerna på ytan. Täck med genomskinlig plast med lufthål för att hålla fukten. Placeras ljust och svalt efter groning. Planteras om i tuvor. Utplanteras efter avhärdning när frostrisken är över. Kan även sås direkt på friland när jorden reder sig. Rensa regelbundet för längre blomning.

LÅT TRÄDGÅRDEN BLOMMA!

14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalförpackning.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Återbetalning
Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/