Beskrivning

Symönster från Tessuti Patterns
London kappen är överdimensionerad och ofodrad. Framsidan har en 10 cm överlappning som kan lämnas öppen eller säkras med en koftnål, vilket gör den till det perfekta lagret för en avslappnad höst/vinterstil. Den har en huva, sänkta axlar och ärmar i full längd med vridna manschetter. Den horisontella höftsömmen, med innerfickor, ger möjlighet till färgblockering. Eftersom sömmarna överlappar varandra och kanterna och fållen lämnas råa sys denna kappa bäst av t ex kokt ull, tovade ull eller andra tyger som inte repar sig i kanten när de klipps.

Språk: Engelska
Storlekar: 0-4 (se bild)

Handla på fagert:

* Genom att handla hos oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i vårt ordersystem.

* Vi kommer inte att kontakta dig på mejl angående betalning och leverans, utan du betalar till Tradera och dina varor skickas inom 2-3 arbetsdagar efter att vi har mottagit din betalning.

* Priset ändras inte för att du handlar flera varor.

* Vi skickar med Postnord. Dina varor levereras som brev och är oftast så litet att det levereras direkt i din brevlåda. Vi skickar
leveranser 3 gånger per vecka, i regel varje måndag, onsdag och fredag.

* Du har alltid rätt att ångra Ditt köp inom 14 dagar från det att du beställde. Varan skall vara oanvänd och oskadad, mönsterpåsen får ej vara öppnad. Vid retur eller byte av varor betalar du själv samtliga fraktkostnader.

Objektsnr 619946896

Visningar 177

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 jan 13:33

Symönster London Coat från Tessuti Patterns

Såld för

299 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

fagert

Alingsås, Sverige

5.0

fagert

Företag

Toppsäljare

374 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?