Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Dedikerade skyttar, Eliminatorer hemsöker slagfältets skuggor, letar efter möjlighetsmål och slår ner dem med exakta eldsalvor. Sedan glider dessa tysta lönnmördare iväg och letar efter sitt nästa byte.

Varje modell i denna trupp kan beväpnas antingen med en las fusil, som är perfekt för att ta ut de tuffaste målen, eller ett bult-prickskyttegevär, som ger ett urval av ammunition för att passa alla situationer. Sergeanten kan också beväpnas med en anstiftarbultkarbin. Alla tre modellerna kan monteras med eller utan hjälmar och satsen kommer med ett antal valfria delar som gör att du kan individualisera enheten.

Plastsatsen består av 60 komponenter och gör tre Eliminatorer. Varje modell levereras med en Citadel 40 mm rund bas. Setet innehåller också ett Primaris Space Marines Infantry-överföringsark.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 532284771

Visningar 1 452

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Space Marines Primaris Eliminators Warhammer 40 000 3 miniatures

Pris

325 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 898 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?