Beskrivning

Begagnat
Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Med en distinkt tvåbent gående stridsvagnsform är artilleriplattformen känd som Ironstrider Balistarius verkligen en skräckinjagande syn. Gyroskopiskt balanserad, med nedlänkar som ger dem den totala kunskapen om sina fiender, skulle den dödliga noggrannheten hos Ironstrider Ballistarius vara legenden om någon överlevande någonsin lämnat för att komma ihåg den.

Som en mobil artillerivapenplattform kan Ironstrider Ballistarius utrustas med ett av två beväpningsalternativ: en dubbellänkad cognis autokanon eller en dubbellänkad cognis lascannon. De delade tåbenen kan placeras i två olika konfigurationer, med suspensorer som kan modelleras i olika vinklar, och hela maskinens yta kryper av sensorer, datainsamlingsmoduler och antenner. Gunnern har fyra huvudalternativ; tre huvor och en rebreather.

Denna flerdelade, 80-komponent plastsats innehåller alla delar som behövs för att bygga antingen en Ironstrider Ballistarius eller en Sydonian Dragoon, och har ett litet överföringsark och en 105x70 mm oval bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på