Beskrivning

Begagnat
Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Space Marine Captains är både superlativa krigare och strategiskt begåvade befälhavare som leder Space Marine-företag i strid. Dessa Primaris-kaptener som föredrar Mk X Tacticus-rustning är bland de mest beslutsamma och ostoppbara av deras släkten, och de låter ingenting hindra dem från sin plikt.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Primaris Captain. Hans Mk X Tacticus kraftrustning är större och kraftfullare än pansar från sina föregångare, och han har i sin högra hand ett urval av mästertillverkat bultgevär eller mästertillverkat bultgevär med stalkermönster, med ett lådmagasin och överladdare. Hans vänstra hand kan modelleras med ett kraftsvärd eller peka ut fienden som hans Space Marines ska utplåna. Hans böljande kappa sitter under hans ryggsäck, ovanför vilken är en imponerande järngloria – och till denna detalj är en skulpterad kejsarörn på den högra axelkudden och skulpterade lagrar på benplattorna. Det finns två olika huvuden att välja på – ett blott och det andra har en hjälm med en målare över ena ögat – och hans vänstra axelkudde har lämnats tom och slät, vilket innebär att din föredragna kapitelikonografi enkelt kan läggas till.

Primaris Captain kommer som 21 komponenter och levereras med en Citadel 40 mm rund bas. Satsen innehåller också ett Ultramarines-Character Transfer Sheet, som innehåller kapten, kapellan, bibliotekarie och löjtnant ikonografi.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på