Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Dödsgardet är de största förkämparna för pestguden, farfar Nurgle, hans gynnade spridare av sina rikliga gåvor. Se på dem och se tecknen: pus sipprar från variga sår som aldrig läker; miasmiska smogs av frätande, illaluktande gas som hänger tjockt i luften varhelst Nurgles utvalda slitbana; de slingrande, fästinglökar med öronögon som klämmer fast på sitt ruttnande kött; de drönande miljarderna av pestflugor som myllrar av slagfälten de förföljer och skeppen som de går i genom stjärnorna.

Combat Patrol är det minsta spelet, och denna Death Guard-styrka är ett bra sätt att börja – oavsett om du vill spela ett öppet spel, skapa en berättelse med en korstågsarmé eller tävla i ett matchat speluppdrag. Om detta är början på din första Death Guard-armé någonsin eller om du funderar på att utöka en befintlig styrka, är den här boxen idealisk.

Denna 243-delade plastsats gör följande modeller:
– 1x Tyfus
– 1x Biologus Putrifier
– 7x Plague Marines
– 30x Pox Walkers

Den levereras med 30 25 mm Citadel runda baser, 7 32 mm Citadel runda baser, 1 40 mm Citadel rund bas och 1 50 mm Citadel rund bas.


Alla modeller levereras med lämpliga baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 563893944

Visningar 2 284

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Combat Patrol: Death Guard– Warhammer 40 000

Pris

939 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 893 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?