Beskrivning

Begagnat
Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
I Drazhar är Incubi-idealet om våldsam perfektion utsökt personifierat. Hans varje strejk exemplifierar grundsatserna i hans ordning, och varje liv han hävdar tjänar som en fruktansvärd liturgi för hans mörka bröder. De Incubi som slåss i Drazhars närvaro lägger sin djupt rotade svartsjuka åt sidan och drivs av hans obestridliga skicklighet till ännu större ytterligheter av krigsexpertis. Drazhar blir alltid platsen för mord på slagfältet, det lugna centrumet i en storm av vackert utspelat våld.

Utrustad med Bödels demiklaives, kan ingenting stå inför Master of Blades i strid eftersom han lätt skär sig igenom alla som vågar utmana honom. Klädd i segmenterad rustning som är ännu mer utsmyckad än den för Incubi som följer honom, gör Drazhar ett fantastiskt målningsprojekt och en otrolig slagfältsledare.

Detta kit levereras i 16 plastkomponenter och kommer med en 40 mm rund bas. Regler för att använda Drazhar i spel med Warhammer 40 000 finns i Psychic Awakening: Phoenix Rising.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.