Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Det finns några khandiska krigare som föredrar att slåss från ryggen på en häst, galopperande före huvudarmén som lätta kavallerister. Dessa ryttare används ofta för att flankera en fiende och plocka av deras scouter, och de har fulländat konsten att välja sina mål noggrant – plocka bort de svagaste medlemmarna för att tunna ut fiendens led. Det är denna berömda taktik som har gjort Khands ryttare till en värdefull tillgång, och de som vill använda dessa skickliga ryttare kommer att få betala avsevärt för privilegiet.

Varje Khandish-ryttare rider på en fullblodshest och bär en båge och en skräckinjagande hand-och-en-halv yxa. De fungerar som flexibla, välrundade kavallerimän, lika kapabla att plocka bort sårbara fiender på avstånd eller ladda in i strid för att använda sina enorma yxor till dödlig användning.

Denna 8-delade metallsats gör två Khandish Horsemen och levereras med 2x Citadel 40 mm runda baser.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 571221982

Visningar 680

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Khandish Horsemen Middle Earth Strategy Battle Game Lord of the Rings

Pris

289 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 899 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?