Beskrivning

Begagnat
Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Den bittra Sylvaneth väcks till vrede över de dödliga rikena av de oupphörliga krigen som plågar de grönskande lundarna som de kallar hem. Anförda av den blodiga Drycha Hamadreth, elaka Spite Revenants och frenesierade dryader strömmar fram från skogen i en massa taggiga vinstockar och krokade klor, medan Treelords stampande fötter – de mest arga av dem Durthus mäktiga Andar – ekar under baldakinen. . Ve alla fiender som omedvetet smutsar ner Sylvaneths boning.

Med kraftfulla Heroes och Battleline-enheter är detta Battleforce-boxset ett idealiskt sätt att starta en komplett Sylvaneth-armé, eller lägga till en befintlig samling med modeller som kan byggas på en mängd olika sätt. Boxen innehåller 29 plastminiatyrer för användning i spel av Warhammer Age of Sigmar, och kommer också att spara pengar jämfört med att köpa innehållet individuellt.

Denna uppsättning innehåller följande flerdelade plastmodeller:
– 1x Drycha Hamadreth
– 2x Treelords, som också kan byggas som Treelord Ancients eller Spirits of Durthu
– 10x Spite-Revenants, som även kan byggas som Tree-Revenants
– 16x dryader

Alla modeller levereras med lämpliga baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på