Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Bladeguard-veteraner är obönhörliga krigare, som obevekligt avancerar med blad som hålls högt – själva bilden av ädla myteriddare. Medlemmar av deras Chapters elit 1st Company Veterans, var och en av dessa enormt erfarna Space Marines har kämpat för att bevara Imperium över oräkneliga världar.

Led ledningen med dessa närstridsmästare. Var och en är beväpnad med ett mästerskapat kraftsvärd och utrustad med en stormsköld. Det finns ett alternativ att göra en av truppen till en sergeant. Satsen innehåller också flera varianter av huvud, tiltplatta, pistol och hölster samt plasmapistol och neo-volkite pistolalternativ för sergeanten. Dessa grizzled veteraner är klädda i den finaste tallriken, som ser bra ut i färgerna i vilket kapitel som helst.

Denna 78-delade plastsats gör tre Bladeguard Veterans och levereras med tre 40 mm Citadel runda baser. Den levereras också med ett Ultramarines Infantry Transfer Sheet.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 574401171

Visningar 956

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Bladeguard Veterans Space Marines Warhammer 40 000

Pris

359 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 881 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?