Beskrivning

Begagnat
Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Innan Mordors fruktade arméer kan belägra Minas Tirith måste de först ta och hålla hamnstaden Osgiliath, så att de kan flytta enorma mängder förnödenheter och legioner av krigare. Medan Gondors förvaltare sitter kvar på sin tron i relativ tröst, skickar han sin andra son, Faramir, och många av Gondors mest pålitliga krigare för att försvara Osgiliath mot alla odds. Kommer de att hålla linjen, eller kommer ondskans obönhörliga krafter att överväldiga dem?

Slaget vid Osgiliath är din inkörsport till att samla, måla och spela i Midgård. Kliv in i denna episka strid och ta kommandot över Gondors styrkor när de kämpar desperat för att försvara sitt hemland, eller Mordors legioner, som försöker förgöra de fria folken en gång för alla. Den här lådan innehåller 54 modeller uppdelade i två balanserade arméer - en god, en ond - och alla regler du behöver för att spela Middle-earth Strategy Battle Game, plus tillbehör och tärningar. Det är ett komplett spel i en låda!

Miniatyrerna
Det goda krafterna
- Faramir™, kapten på Gondor
- Madril, kapten på Ithilien
- Damrod, Ranger of Ithilien
- 12 Warriors of Minas Tirith™ klädda i tung rustning för att hålla linjen och använda en mängd olika vapen
- 12 Rangers of Gondor™, utrustade för att plocka bort sina fiender från skuggorna med robusta bågar innan de skär ner dem med svärd och spjut

Ondskans krafter
- Gothmog™, löjtnant av Sauron™, båda monterade på sin överdimensionerade Warg™ och en annan modell som visar honom till fots
- 24 tungt bepansrade Morannon™-orcher med sköldar och elaka närstridsvapen
- 1 bepansrat Mordor™-troll som svingar en gigantisk hammare

Landskapet
- 2 uppsättningar modulära stridskärade Gondor™-ruiner, bygger fyra stora bitar. De kan också kombineras för att skapa större strukturer

Reglerna
Den här lådan innehåller den kompletta, oförkortade 224-sidors inbundna Middle-earth™ Strategy Battle Game Rules Manual, fullpackad med viktiga regler, guider och information som täcker Open, Narrative och Matched Play med dina Middle-earth™-miniatyrer. Den här utgåvan har uppdaterats för att inkludera de senaste uppdateringarna och balansjusteringarna, vilket gör den till den mest aktuella och kompletta regeluppsättningen. Allt från de grundläggande grunderna för rörelse och strid till att sätta in beläggningsmotorer och skapa magiska krafter finns här, i ett enkelt format med kommenterade diagram och fotografier som visar stridens flöde. Du hittar också vackert målade arméer för att inspirera dig!

Boxen innehåller också ett 16-sidigt häfte med alla scenarier och profiler du behöver för att återskapa slaget vid Osgiliath med dina modeller. Fyra scenarier låter dig spela igenom en länkad minikampanj - Orcs Cross the Anduin, Ambush!, The Hunter or The Hunted?, och fall tillbaka till Minas Tirith!

Tillbehören
- 12 6-sidiga tärningar i två färger
- En avståndslinjal
- Ett dubbelsidigt ark med utstansade tokens, som används i spelet för att beteckna effekter och status för modeller.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på