Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Trolls of Mordor har fötts upp av Sauron så att de kan stå emot solens ljus utan att förvandlas till sten som andra troll. Dessa monster är till och med större och starkare än sina underjordiska släktingar bland de mest dödliga trupperna i Mörkerherrens arméer. Ett litet antal av dessa troll är begåvade med en form av ursprunglig list och intelligens, vilket gör dem till ledare för sin ras och en mycket farligare fiende än resten av deras anhöriga.

Denna förpackning innehåller en Mordor Troll Chieftain - ett hartsgjutpaket som kommer i 5 komponenter och levereras med en 60 mm rund bas.

Glöm inte att köpa till färg, lim och verktyg för att komplettera!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?