Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Minas Tiriths arméer är den största av alla människors riken - disciplinerade, utmärkt utrustade och ledda av veteraner från krigen med Harad och Mordor. Varje krigare i Minas Tiriths armé är tränad att använda en mängd olika vapen, från det ödmjuka svärdet eller bågen, till den dödliga riddarens lans. Det är dessa modiga krigare som försvarar den vita stadens murar mot Mordors legioner och skyddar hennes land från invasionshot. Bland dessa män finns Gondors kaptener och härolder, som har kämpat i många år mot mörkerherren Sauron, och som nu leder Minas Tiriths arméer in i strid och inspirerar sina män att slåss till det allra sista.

Denna förpackning innehåller en uppsättning Gondor Commanders. Dessa modeller är plastgjutna miniatyrer, inklusive en kapten av Minas Tirith, en krigare med krigshorn, en banderollbärare och en riddare av Vita tornet. De levereras som 7 separata komponenter och kommer med 4 25 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?