Disney Klassiker 49 - Prinsessan och Grodan (Blu-ray) inplastad

21 visningar

75 kr

 • Frakt
  PostNord frimärke 22 kr
  Avhämtning: Mariestad
  Mer info
 • Slutar
  30 juli 12:05
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Ny och inplastad blu-ray
Svenskt och Engelskt tal och övriga nordiska länder
Svensk utgåva
Handling

Vill du veta vad som verkligen hände när prinsessan kysste grodan i sagan? Följ då med på att härligt musikaliskt äventyr och upptäck historien bakom den berömda kyssen.

När prins Naveen av Maldonien sluter ett avtal med den ondskefulle trollkarlen Dr Facilier blir han lurad och förvandlas till en groda. Då han möter den vackra servitrisen Tiana tror han att hon är en prinsessa och ber henne om en kyss för att bryta förtrollningen. Det går dock inte riktigt som Naveen tänkt sig - Tiana förvandlas nämligen också till en groda! Tillsammans beger sig det omaka paret på jakt efter en 197-åriga voodoo-kvinna, Mama Odie, den enda som kan bryta förtrollningen...

Den flerfaldigt Oscar®-nominerade Prinsessan och Grodan är ett färgsprakande äventyr med massor av skratt och musik som utspelar sig i jazzens huvudstad New Orleans. Talande grodor, en trumpetspelande alligator och en kärlekskrank eldfluga är några av de underbara karaktärer du möter i Disneys 49:e Klassiker. Samla hela familjen och gör dig redo för årets mest magiska kyss!