Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Sex Tape

Komedi från 2014 av Jake Kasdan med Jason Segel och Cameron Diaz.

Begagnad Bluray film i bra skick

Jay (Jason Segel) och Annie (Cameron Diaz) är ett gift par och fortfarande mycket förälskade men efter tio år och två barn har passionen svalnat. För att hitta passionen igen, de bestämmer - varför inte? - att göra en video med sig själva där de provar varje position i glädjen av SEX i en tretimmars-maratonsession. Det verkar som en bra idé tills de upptäcker att deras mest privata video har nått ut till allmänheten. I panik påbörjar de en vild natt av äventyr - spåra ledtrådar, dra i vänner och dupera Annies boss - allt för att återfå sin video, deras rykte, deras förstånd och, viktigast av allt, deras äktenskap!

------

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 559 633 256

Visningar 263

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Sex Tape (Beg)

Pris

39 kr
Annonsen är avslutad

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 517 omdömen