Beskrivning

Begagnat

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - House of Cards: Säsong 3

TV-serie med Kevin Spacey och Robin Wright.

Begagnad Bluray i bra skick.

Den politiske rådgivaren Francis Underwood känner till alla hemligheter i Washington - och är villig att förråda vem som helst för att bli president. Följ med genom ännu en spännande säsong!

 • Skådespelare: Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Michael Gill, Nathan Darrow


 • Skick på skivor!

  Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

  Olika utgåvor av samma objekt/bilder

  Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

  14 dagars ångerrätt:
  Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.