Beskrivning

Begagnat

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Looking - Säsong 1

TV-serie med Jonathan Groff och Frankie J. Alvarez.

Begagnad Bluray film i bra skick

Den nya HBO-serien handlar om tre vänner som utforskar de olika livsstilar som finns att välja på för den nya generationen av homosexuella män. Vi möter Patrick (Jonathan Groff), videospelsdesignern som återvänder till datingdjungeln, Agustín (Frankie J. Alvarez), killen som mer än allt annat vill bli artist och som ifrågasätter hela idén med att vara monogam samt den äldsta i gänget, Dom (Murray Bartlett), som nu inser att han är medelålders men ännu inte lyckats göra verklighet av sina drömmar.
Skådespelare: Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez, Murray Bartlett, Afsheen Olyaie, O.T. Fagbenle, Lauren Weedman, Raúl Castillo, Russell Tovey

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på