Auktionen är avslutad

Nya vackra handgjorda nickelfria örhängen rosa rosor droppar vintage kawaii

31 visningar

Annonsen är avslutad

59kr

 • Frakt
  PostNord paket 10 kr
  Mer info
 • Slutade
  11 juli 23:20
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Ett par nya, handgjorda nickelfria örhängen. Varje smycke är unikt!

Jag har också gjort andra smycken, se 'säljarens alla annonser'.
Eftersom jag oftast lägger upp till fast pris så behöver du inte vänta på att annonsen går ut för att kunna köpa.
Jag lägger upp olika smycken varje månad, så passa på innan annonsen går ut! Jag kan tyvärr inte ge rabatt om du ber om det.
Info om materialen längre ner!


Alla mina smycken som är märkta “handgjort” är:

Är alltid nya och oanvända.
Själva smyckena är designade och handgjorda av mig och är tillverkade i Sverige. Jag kopierar inte design, men som de flesta kan jag ta inspiration från andra. Vissa smycken, som till exempel enkla örhängen är svåra att ha 'egen design' på.
Jag köper all material från hobbybutiker och liknande i norden. Själva designen och tillverkningen av delarna ansvarar jag INTE för. Vissa undantag finns, som till exempel Fimo-pärlor, handsydda detaljer med mera.
• Eftersom jag köper alla delar i norden, hämtar hem delarna, designar och gör själva smyckena så kan jag inte sänka priset på dessa! Priserna på smyckena kan variera, på grund av hur stora de är, hur mycket material det är och delarna kan kosta olika.
Jag massproducerar inte smycken. Så om du köper ett smycke kan du vara säker på att det är unikt. Dock kan jag göra flera liknande smycken, men dessa skiljer sig ifrån varandra till exempel i färg/material på hänget/pärlorna, olika metaller eller liknande.
• Jag vill att du ska i första hand köpa de smycken som finns. Skräddarsytt smycke = köptvång.
• Jag kan inte sälja delarna för sig, eftersom jag inte har hur mycket material som helst.
Observera att smycket på bilden kan skilja sig från verkligheten, till exempel att vissa färger ser annorlunda ut beroende på hur kameran/skärmen ‘fångar’ dem eller att smyckena kan se större eller mindre ut.
Är från ett djur- och rökfritt hem.
MÅTT: Jag brukar oftast inte skriva mått, men försöker visa i bilderna vad för mått smyckena har.
Hur du ser måtten på örhängena: längd på: vanliga örhänges-krokar, så kallade ‘fiskekrokar’ är 16 mm, små med lås & antik mässingsfärgade fiskekrokar är 14 mm. De flesta armband är 17-18 cm, men jag har några större. De med elastisk tråd passar de flesta handleder. De flesta ringar är justerbara.
Jag säljer helst inom Sverige, men kan göra undantag till länder i Norden. Säg dock till innan, för då kan jag ändra vart varan säljs + ändra fraktkostnad och eventuellt betalsätt.
Alla köp är bindande! Varken bytesrätt eller ångerrätt gäller!
Betalning inom 3 dagar. Jag skickar ingenting innan jag har sett betalning. De betalsätt som nämns är det som gäller.
Jag packar mina smycken väl. Fraktpris: frimärke + emballage. För dyrare varor kan jag erbjuda fri frakt.
Jag ansvarar inte för Postens slarv! Jag varken ersätter eller lagar ett smycke som har gått sönder under frakten.
• Om du är missnöjd med något, ta kontakt med mig innan du skriver negativt omdöme!

MATERIAL: I mina smycken använder jag mig av olika material som pärlor / hängen i halvädelstenar / andra naturliga material som trä med mera, glas, plast och andra material. Jag använder mig också av olika slags metaller.
METALL
: Jag har olika smycken i ingen metall, tibetanskt silver och äkta silver. Fåtal i rostfritt stål. JAG BLANDAR ALDRIG delar av tibetanskt silver, äkta silver eller rostfritt stål med varandra. Jag nämner vad det är för metall, speciellt om det handlar om äkta silver eller rostfritt stål.
INGEN METALL
Det finns ingen som helst metall i smycket och då är det 100% nickelsäkert.
TIBETANSKT SILVER, så kallad 'oäkta metall'
Är den vanligaste metallen jag använder när jag gör smycken*. Det finns olika färger/finish som silver, guld, antikguld/mässing och koppar. Har INGA stämplar. Om det till exempel bara står ‘silverfärgad metall’ så är det tibetanskt silver.
Eftersom jag köper alla metalldelarna inom EU, så de borde vara nickelsäkra enligt deras regler men jag kan inte garantera detta.
* Den är vanligaste metallen i hobbybutiker, den är relativt billig och det finns mer att välja på, som berlocker och mellandelar.
ÄKTA SILVER / GULDPLÄTERAD ÄKTA SILVER
All metall är av äkta silver. Är helt nickelfritt. Kallas även Sterlingsilver. Vissa delar, som lås & öronkrokar, har en 925-stämpel som visar smyckets äkthet. Det finns ganska lite äkta silver-delar och då är de är dyrare än de andra metallerna. Därför är mina äkta silver-smycken relativt få och lite dyrare. Jag har också lite guldpläterad äkta silver. Vet tyvärr inte vad för karat guldet har. INGET ÄR ÄKTA SILVER-PLÄTERAT. Jag kan dock ha ett fåtal hängen som är det, men då skriver jag tydligt.
ROSTFRITT STÅL
Tappar inte färg, är vattentålig. Jag har ett fåtal smycken i rostfritt stål.

sefantasiapearls.blogspot.com