Beskrivning

Superfina små guldiga par örhängen med runda berlocker av pressade Förgätmigej och UV-resin tillsammans med små äkta sötvattenspärlor. Väldigt lätta och bekväma på. Helt handgjorda av mig med förgätmigej blommor och UV-resin. Självklart nya och oanvända (de på sista bilden är för att visa dem på, de är mina egna som jag själv använder och inte de som är till salu).

OBS: Denna annonsen gäller endast för ett par (de på första/andra bilden).

Passar känsliga öron då dem är nickeltestade och accepterade som nickel, bly och kadmium fria! Har själv känsliga öron och dessa går jättebra för mig att använda!

Material: Öronstiften är i 24K guldpläterat rostfritt stål. Berlockerna är i 304 rostfritt stål, äkta Förgätmigej blommor och UV-resin. Pärlorna är äkta sötvattenspärlor. Mellanringarna är i 304 rostfritt stål.

Storlek: ca 4cmx1.5cm.

Jag har en stor hobby att tillverka smycken, de smycken jag säljer är noggrant handgjorda av mig och i mycket bra kvalité! Jag jobbar med polymer lera och UV-resin med äkta blommor. Kolla gärna in fler av mina handgjorda smycken i min profil, jag säljer även på Etsy.se där jag heter madebytindra.

Fri frakt med postnords frimärken. Köp för minst 400kr så ingår fri spårbar frakt med PostNord. Skickar paketet inom 5 dagar efter inbetald auktion, behöver du snabbare frakt så hör av dig!

Har du en fråga? Skicka till mig så svarar jag så fort jag kan!

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?