Beskrivning

Kaffekopp ur serien Mon Amie. Design Marianne Westman för Rörstrand. Höjd 5 cm. Diameter 9 cm. Superskick!

Mon Amie var Marianne Westmans debut- och mästerverk och lanserades 1952. Blomman är en stiliserad Skvattram tryckt i en koboltblå färg. Serien tillverkades av Rörstrand under perioden 1952-87. Återupptagen 2008, i samband med Marianne Westmans 80-årsdag, men med andra modernare former. Dessa koppar är från perioden 1952-1973.

Alla varor vi säljer är av äldre datum. Vi vinnlägger oss om att hitta föremål som är av bästa kvalitet men naturligtvis kan det förekomma spår av användning. Vi säljer dock inga föremål som är skadade på något sätt om det inte anges.

Vi mejlar betalningsinformation beroende på vilket betalningsalternativ du väljer som kund. Normalt skickar vi varor inom 3 arbetsdagar. I fraktpriset ingår vissa kostnader för förpackningsmaterial. Vid köp av flera föremål kan fraktpriset komma att ändras.

För varor köpta via nätet gäller distansköplagen, dvs köparen har 2 veckor på sig att ångra köpet. Köparen får då själv stå för frakten.

International buyers are welcome. We send regularly all over the world. Please wait for shipping quote before you pay. Paypal for international customers only.

Objektnr 387 531 704

Visningar 8 430

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Kaffekopp Mon Amie Marianne Westman Rörstrand

Pris

450 kr

Fröjel_Retro

Klintehamn, Sverige

4.8

Fröjel_Retro

Företag

Toppsäljare

547 omdömen

Läs omdömen