Beskrivning

SKÅL från Rörstrand Drejargruppen 1974
Mycket gott skick
Del av etiketten saknas, se bild 2 cm
Text på undersidan: R Sweden Drejargruppen 1974
Cirkamått/maxmått: Diameter på toppen cm, Höjd

Jag graderar begagnade CD- och DVD-skivor enligt följande:

Kanonskick - Ser ut som ny eller nästan ny

Jättebra skick - Kan ha några små ytliga repor, märken eller fingeravtryck

Bra Skick - Har lite fler små ytliga repor, märken eller fingeravtryck

Detta gör jag mest för att ingen ska tro att det är helt ny skiva som man budar på. Alla tre graderingarna spelar utan problem. Jag försöker att undvika att sälja diskar i sämre skick än de tre ovan angivna graderingarna. I så fall anger jag detta i den aktuella annonsen. CD-askarna är inte graderade. Om det på bild förekommer en CD-ask/plastask som är trasig på något vis så försöker jag ersätta denna mot en hel om köparen vill ha både skiva och ask. Se nedan om frakt utan plastaskar och dylikt.

FILMER

I de av mina annonser där jag säljer filmer så är det så att om det talade språket i filmen INTE är svenska så har filmen jag säljer svensk text. När filmerna jag säljer INTE har svensk text skriver jag ut detta i annonserna.

BETALNINGS- OCH FRAKTINFORMATION

Betalning så fort som möjligt, senast fem dagar efter vunnen auktion. Betalningsinfo står i Traderas vinnarmail. Inget annat mail kommer att skickas till vinnaren.

Om du vunnit mer än en av mina annonser så givetvis samfraktar jag så att portot blir lägre. Meddela mig gärna när detta skett så att jag upptäcker detta. Om du vunnit en auktion men inväntar en annan så meddela mig detta så att jag vet varför betalningen inte inkommer. I de annonser där jag säljer skivor och filmer mm så skickar jag gärna dessa utan plastfodralen för att portot ska bli lägre. Meddela mig då detta innan ni betalar så packar jag varorna och återkommer med hur mycket den nya portokostnaden blir. Portokostnaden som står i annonserna är uträknad inklusive plastfodral och liknande.

Jag väger och mäter alla brev/paket som jag skickar så att portot/fraktkostnaden blir korrekt. Ibland vid de billigaste fraktalternativen (tex 22:- för en DVD-skiva) så är det precis på gränsen att viktgränsen för det aktuella portot klarar sig. Det blir då att DVD-skivan skickas utan någon skyddande material i ett kuvert. Vill man vara säker på att det man köpt blir riktigt bra förpackat kan man i stället gå upp en portoklass och då få DVD-filmen med några lager tidningspapper runt innan den läggs i kuvertet. Kontakta mig innan betalning med frågor om detta eller om ni vill gå upp en portoklass.

Jag erbjuder avhämtning på plats i Karlshamn. Övriga fraktsätt som jag erjuder är PostNord (lättare brev) och DHL eller Schenker (lite tyngre/större försändelser).

I de annonser där jag angivit DHL eller Schenker som fraktalternativ så är detta preliminärt. Det slutgiltiga valet mellan DHL och Schenker gör jag när sedan varan packas. Jag väljer då det alternativ som är billigast och om möjligt så tar jag helst DHL. Detta eftersom jag då inte behöver har tillgång till egen skrivare (vilket jag inte har) samt att de har inlämningsställe nära där jag bor. Om fraktkostnaden skulle bli lägre än vad som angivits i annonsen så får givetvis köparen tillbaka mellanskillnaden.

Jag ansvarar inte för PostNords eller annan speditörs slarv.

Skicka en fråga till mig om det är något ni undrar.

Objektnr 636 876 810

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 24 jul 21:30

SKÅL från Rörstrand Drejargruppen 1974

Pris

75 kr

Slutar om

tobbebrorsson

Karlshamn, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 955 omdömen

Läs omdömen