Vicke Lindstrand, Upsala Ekeby Porslin Keramik

68 annonser

Ta en resa tillbaka i tiden och upptäck enastående verk av den berömda konstnären Vicke Lindstrand, vars keramik och porslin har blivit kända för sin skönhet, kreativitet och unika design. På Tradera finns ett brett utbud av Vicke Lindstrands ikoniska verk. Handla second hand - bra för både plånboken och planeten.

23 apr 18:48
200 kr0 bud
16 maj 18:35
2 500 krKöp nu
23 apr 18:23
144 krEller Köp nu 180 kr
21 apr 21:03
200 kr0 bud
21 apr 20:18
150 kr0 bud
20 apr 17:32
649 krEller Köp nu 949 kr
16 apr 19:59
111 kr22 bud
16 apr 20:12
895 krKöp nu
139 krKöp nu

En konstnär med arv och innovation

Vicke Lindstrand var en av Sveriges mest inflytelserika konstnärer inom keramik och porslin. Han föddes 1904 och hade en lång och framgångsrik karriär, där han bland annat var verksam som formgivare och konstnärlig ledare vid Upsala Ekeby porslinsfabrik. Lindstrands verk kännetecknas av en kombination av traditionella tekniker och nyskapande idéer, vilket resulterade i unika och tidlösa skapelser. Hans arbete har lämnat ett varaktigt avtryck på den svenska konstscenen och hans verk är eftertraktade av samlare och konstälskare över hela världen.

Ett unikt urval av Vicke Lindstrand keramik och porslin

På Tradera finns ett brett utbud av Vicke Lindstrands ikoniska verk. Varje stycke är en unik skapelse som bär på konstnärens känsla för form, färg och mönster. Här kan du hitta allt från vackra keramiska skulpturer till eleganta porslinsföremål som kommer att förgylla ditt hem och skapa en atmosfär av konstnärlig skönhet. Ge dig själv möjligheten att äga en bit av svensk konsthistoria genom att utforska Vicke Lindstrands fantastiska värld på Tradera.

Upptäck andra spännande skatter inom svenskt porslin och keramik

Förutom Vicke Lindstrands keramik och porslin kan du även hitta andra intressanta föremål inom svenskt porslin och keramik här på Tradera. Exempelvis är Upsala Ekebys porslin och keramik en kategori som är värd att utforska. Ta en titt på det breda sortimentet av vackert porslin från Upsala Ekeby, ett av de mest kända svenska porslinsföretagen. Förutom Vicke Lindstrands vackra skapelser, kan du här hitta verk från andra välkända konstnärer som Mari Simmulson, Arthur Percy och Ingrid Atterberg.

Hållbarhet och ekonomiskt ansvar på Tradera

Genom att köpa och sälja på Tradera är du med och främjar en mer hållbar konsumtion. Ge tidigare ägda föremål en ny chans till användning och bidra till att minska resursförbrukningen och spara energi som annars skulle ha gått åt till tillverkningen av nya produkter. Dessutom kan du själv dra nytta av att sälja dina Vicke Lindstrand keramik- och porslinsföremål på Tradera och ge dem möjligheten att fortsätta sprida sin skönhet till en ny ägare.