Auktionen är avslutad

Höganäs blå trekantiga assietter, 7 st

71 visningar
 • Slutpris 85 kr
 • Slutade 29 sep 17:03 Avslutad
 • Bud () 1 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Vonsan67
 • Frakt
  Avhämtning: KUNGSÖR
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
Beskrivning

7 stycken trekantiga assietter i mellanblå, möjligen himmelsblå färg (svårt att få till rätt färgnyans på bild, men de är INTE den vossblå varianten om det ser så ut). Baksidans stämpel på två av assietterna innehåller den romerska siffran två vilket får mig att misstänka att det gäller andrasortering, men är inte helt säker på det. Dessa två fat ser precis likadana ut som övriga fem, utan den romerska siffran. Dock har de möjligen något slarvigare glasering på baksidan. Ytliga besticksrepor förekommer, annars i gott skick utan sprickor eller nagg. Oemballerade väger faten ca 1650 gram.


Var vänlig att ta del även av följande:
Finns det frågor är du välkommen att mejla dem så ska jag svara efter bästa förmåga. Det finns hund i hushållet, vilket ev. kan besvära allergiker i vissa fall.
Efter auktionens slut sänds ett personligt mail till vinnande budgivare med information som möjliggör ett avslut. Vinnaren överför aktuellt belopp till angivet bankkontonummer alternativt via Swish. Överföringen sker inom tre (3) dagar efter mottaget mejl. Frakt betalas av köparen om inte avhämtning är ett alternativ i annonsen och som kan nyttjas. Fraktbolag som används är Schenker, DHL, Bussgods eller Postnord, beroende på vikt och mått. Finns önskemål om annat fraktsätt än vad som är angivet i aktuell auktion, var vänlig att meddela detta omgående efter avslutad auktion. Ev. samfrakt tillämpas inom begränsad tidsrymd; ställd till auktioner som slutar inom en vecka. Önskas samfrakt, var vänlig mejla och informera om det, annars kanske detta missas i hanteringen av vunna auktioner (när vinnarmejl med information om betalning sänds). Packning sker mycket noggrant när så erfordras. Ingen emballagekostnad.
OBS! Denna handel sker ju inte på affärsmässiga grunder utan är helt privat/hobbybaserad. Av den anledningen kan det dröja en eller två dagar innan ditt vinnarmail kommer. Dock är intentionen att alltid sända varan inom två vardagsdygn efter betalning.