Beskrivning

Varumärke & beskrivning: Arabia Muminmugg - Friendship Vänskap 30 cl och lanserades första gången 2013 design Tove Slotte Elevanta. Motivet är just på Snorkfröken när hon läser med poeten. Detta är den första av de gul-blå muggarna. Så charmig och i fint skick.

Kan ha små mikroskopiska spår av bruksslitage som ej går att få med i bild men i det närmaste nyskick.

Historia:

Motivet: Denhar ett fantastiskt motiv som är taget ur boken ”Vem ska trösta Knyttet?”Den skildrar en poetisk historia om det ensamma Knyttet, som beger sig ut på äventyr för att övervinna sina rädslor och finner vänskap i Skruttet

Vi har många fler av Muminmuggarna och så även Muminglasen från Max och samfraktar gärna. Passa på att köp fler så samfraktar vi gärna.

Storlek: 8 cm höjd och 8,5 cm diameter.

Färg: Vackra färger i tryck

Skick: Kan ha små mikroskopiska spår av bruksslitage som ej går att få med i bild men i det närmaste nyskick.

Just nu tar vi en veckas paus i våra annars så täta leveranser. Det går bra att beställa ändå, och vi levererar fram till den 12.7 kl. 18.00. Order som kommer in innan detta klockslag skickas ut ändå. Sedan blir det en paus i våra leveranser fram till den 22.7. Vi hör av oss då, och skickar ut dina varor. En riktigt Glad sommar fram tills dess.
Tips: Vi har möjlighet att samfrakta era varor, samt ge er fri frakt vid beställningar över 2299 SEK, med undantag av konst/tavlor och glas. Vi har även möjlighet att leverera era varor till Frölunda Torg + Karl Johansgatan, Göteborg för 50 SEK, samt med service för avgiftsfri avhämtning här efter överenskommelse. Se våra låga utrop från 9 kr på barnkläder och annat.

Kidzorama Handelshus handlar med sällsynta produkter i limited-edition anda för både barn och vuxna. Vardagslyxen kan snart bli din, och i ett klick kan dina varor snart vara på väg hem till dig.

Du finner mycket som är "Svårfångat, sällsynt, unikt och originellt", i härliga färger, former, med karaktär, eller varför inte karaktärer/figurer för både vuxna och små?

Vi har varorna laddade med nostalgi & favoriter i repris, charmiga klassiker med lång hållbarhet och kvalitet, i fint skick och i härliga färger och former. Karaktär är högvaluta för oss och i vårt byggande av varumärke. Som bonus minskar du även ditt ekologiska fotavtryck när du handlar för oss.

Som bonus får du även: *Fraktfritt om Du beställer varor för över 2199 SEK inom Sverige, - med undantag för glas och tavlor. *Tjänsten blixtsnabb leverans: utskick samma dag- låt oss få veta då vi måste ge oss iväg till vårt lager en bit bort mot en extrakostnad av 75 SEK inom Sverige. Vi kan även leverera till Frölunda Torg och Karl Johansgatan, Göteborg mot en avgift på 50 SEK. Du kan även hämta avgiftsfritt i Fiskebäck efter överenskommelse. Det går inte att nyttja denna tjänst som lagerhållning mer än 2 veckor. Vid icke uthämtade paket debiteras en avgift om 399 kr.

For International buyers: Please contact us before submitting your purchase so we can inform you about the shipping cost.

Varmt välkommen och vi hoppas kunna leverera och möta upp med mersmak för karaktär. Varmt välkommen till Kidzorama Handelshus.

Objektnr 636 180 350

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 2 199 kr

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Arabia Muminmugg muminkopp samlarkopp Vänskap Friendship 2018

Pris

499 kr

kidzorama_handelshus

Västra Frölunda, Sverige

5.0

kidzorama_handelshus

Företag

Toppsäljare

4 248 omdömen

Läs omdömen