Beswick - Porslinsfigurer

31 annonser

Beswick porslinsfigurer är en fusion av konst, historia och engelsk kulturarv som förvandlar varje hörn av ditt hem till ett konstgalleri. Hos oss kan du hitta den sällsynta figuren som saknas i din samling. Varje köp från Tradera ett steg mot en mer hållbar konsumtion genom att ge dessa vackra objekt ett nytt hem!

10 apr 17:59
20 kr0 bud
1 apr 21:03
275 krEller Köp nu 300 kr
1 apr 20:34
146 kr3 bud
1 apr 20:32
215 kr3 bud
2 apr 18:42
200 kr0 bud
31 mar 17:33
850 kr0 bud
31 mar 17:33
600 kr1 bud
30 mar 17:14
320 kr11 bud
28 mar 21:17
50 krEller Köp nu 100 kr
31 mar 15:18
161 kr8 bud
31 mar 21:59
200 kr0 bud
29 mar 13:19
790 krEller Köp nu 850 kr

Historiens prägel på varje Bewick-figur

Beswick porslinsfigurer representerar mer än bara skickligt hantverk. De framstår som ikoner för engelskt kulturarv, kombinerade med tidlös design och utsökta detaljer. När man placerar en Beswick porslinsfigur i sitt hem, investerar man inte bara i ett vackert objekt utan också i en bit av en rik och stolt tradition som har förtrollat generationer.

Sedan starten 1892 i England, har Beswick ständigt förnyat konsten att skapa porslinsfigurer. Det som började som en liten porslinsverkstad har utvecklats till ett världsberömt varumärke. Beswick är känt för sina djupgående detaljer och livfulla skildringar, från charmiga djurfigurer som katter och hästar till älskade litterära karaktärer som Peter Rabbit. Varje figur, oavsett form eller storlek, bär på en egen historia och berättelse.

Beswicks värld

På Tradera finns det en härlig blandning av Beswick porslinsfigurer som avspeglar varumärkets bredd och mångsidighet. Några av de mest eftersökta inkluderar:

  • Noggrant utformade djurfigurer, från graciösa hästar till lekfulla katter.
  • Karaktärer inspirerade av klassiska barnböcker, med Peter Rabbit som en ständig favorit.
  • Exotiska och färgstarka fågelmodeller som fångar naturens skönhet.

Tradera erbjuder inte bara möjligheten att köpa Beswick porslinsfigurer till överkomliga priser, utan du har också chansen att hitta sällsynta och unika skatter som kanske inte finns någon annanstans. Att köpa från Tradera innebär också att stödja en hållbar och ansvarsfull konsumtion genom att ge begagnade föremål ett nytt, kärleksfullt hem. När du sen känner att det är dags att uppdatera din samling, eller kanske skala ner, varför inte överväga att sälja dina Beswick porslinsfigurer på Tradera? Här kan du snabbt och enkelt nå ut till en stor gemenskap av samlare som alla uppskattar skönheten och värdet av dessa exceptionella föremål.

Tradera: en skattkista av engelskt porslin

Förutom Beswick, kan entusiaster av engelskt porslin också upptäcka andra legendariska märken på Tradera. Det finns fantastiska samlarobjekt från anrika tillverkare som Wood & Sons, Staffordshire och Johnson Bros. Även om varje märke har sin egen unika stil och historia, delar de alla en passion för kvalitet och traditionell design.

Vare sig du är en långvarig samlare eller nybörjare, kommer du att upptäcka att Beswick porslinsfigurer erbjuder något för alla. Genom att handla på Tradera blir du en del av denna fascinerande historia, med varje figur som en påminnelse om en rik arv av konstnärlighet och tradition.