Beskrivning

Begagnat
Säljer två äldre tallrikar märkta: Staffordshire Made by English ironstone tableware limited genuine hand engraved. Tallrikarna är begagnade med en hel del märken/fläckar men ser inga nagg/sprickor.
Diameter/höjd: 22 cm/ 2 cm
Vikt båda faten: 889 gram

Viktig information!
Förstora o kontrollera alla bilder noga för egen bedömning innan du lägger ett bud. Jag försöker ge en tydlig bild av objekten, men ibland gör kameran att dom kan se lite ljusare/mörkare ut än i verkligheten. Jag kontrollerar alla objekt noga, men kan missa ev. fel. Vill du ha ytterligare information om skicket så hör av dig!

Lagt bud är bindande. Ingen returrätt gäller! Jag samfraktar gärna, men i vissa fall kan det innebära att paketet överskrider Traderas maximala mått o då kan ej samfrakt göras/varan är ömtålig o ej kan samfraktas med andra varor.

Jag paketerar noga/omsorgsfullt o använder mig av Schenker för leverans, så paketet är spårbart. Jag ansvarar inte för paketet/varan efter att det har lämnats in hos ombud. Då upphör mitt ansvar. ANGIVET PORTO GÄLLER ENDAST INOM SVERIGE! För att jag som säljare ska ha kvar mitt säljarskydd behöver jag skicka varan till den adress som är angiven av köparen på Tradera. Traderas rekommendation är att köparen uppdaterar sin adress inne på Mitt Tradera innan frakten bokas.

Jag sänder ENDAST spårbart!

Vid frågor är du välkommen att sända ett meddelande!

Lycka till med budgivningen o återigen kom ihåg att ditt bud är bindande!