Beskrivning

Begagnat

Jag säljer Ovre Richter Frich - Norrskenets Dotter (Tryckt 1934) det blänkande på omslaget är ifrån blixten från kameran..Det som syns på bilderna är det jag säljer som sagt säljer dessa för jag har inget behov längre utav dem kanske någon annan har mer nytta för den ..Skicket på boken är att den är i begagnat skick ställ gärna era frågor innan auktionen slutar eller om ni vill ha fler bilder på den.Bra skick för sin ålder.Har mer gamla böcker från olika årtal.så håll utkik jag samfraktar gärna.om ni tycker köp nu priset är för dyrt så går det höra av sig innan auktionen slutar allt går att ordna som sagt med god kontakt..


Frakten: betalas utav köparen ...... . ..självklart samfraktar jag och man tjänar mer på att samfrakta tanke på dhls fraktpris .

Betalning: När betalningen är gjord med traderas betaltjänst och pengarna syns på mitt konto då kommer jag boka frakten brukar ta mellan 1 till 2 dagar innan pengarna syns på kontot.

Och alla frågor ställs innan auktionen slutar Samt dom med 0 i omdömen måste höra utav sig innan ni lägger något bud Detta är bara för min egen säkerhet att ni är seriösa.. Tänk också på att vinnande bud är alltid bindande

Omdömen: När jag får omdöme utav dig så lämnar jag ett tillbaks

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?