Beskrivning

Begagnat
Anton Tjechov : en biografi / av Henri Troyat ; översättning: Jan Wahlén.

Troyat, Henri, 1911-2007 (författare)

Wahlén, Jan, 1929- (översättare)

ISBN 9137090836
Publicerad: Stockholm : Forum, 1988
Tillverkad: Borås : Centraltr.
Svenska 380 s., [8] pl.-s.
Skick enligt bild. studera bilden/bilderna ordentligt, önskar ni ytterligare information, fråga gärna innan ni beställer. Alla våra böcker är i gott antikvariskt skick. lästa och använda, eventuella defekter står i beskrivningen. När det gäller böcker som kostar 100.- eller mindre så har vi ingen möjlighet att svara på frågor om dessa.

Portokostnaden är den som står i annonsen, vi samskickar gärna, maxfrakt för "Köp nu" varor är SEK 122.-

Vi skickar endast med Postnord. Vi skickar på tisdagar och torsdagar, Wellpappkartong eller postnords egna blå påsar, eller som vanligt brev, vilket som nu passar bäst i avseende på pris och kvalitet, men vi samskickar gärna till lägsta porto, se postnords prislista för gällande tariffer.

Annat porto för leverans till utlandet.

Vill ni ha extra bra packat så kostar det SEK 100.- extra. tala då om det innan ni betalar, så ändrar vi portokostnaden på tradera, skickas då även som registrerad försändelse. (postnord mypack collect)

Hämtning av böcker kan endast ske, av betalda varor, efter överenskommelse Hos Mölndals Bok-Rea-butik (Göteborgsvägen 89, Mölndal). Torsdagar kl 16-19. Det går inte att betala vid hämtning.
Konsumentköplagens regler gäller.
14 dagars ångerrätt för ordervärde över SEK 400.-, enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på