Beskrivning

Författare: Maja Ekelöf / Nina Van Den Brink
Titlar, Tryckår: (1–2): Rapport från en skurhink, 1970 / Jag har torkat nog många golv – En biografi om Maja Ekelöf, 2022
Bokförlag: (1–2): Rabén & Sjögren / Norstedts
Tryckår: 1970, 2022
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick. Omslag/Pärmar och inlaga överlag gott skick (se undantag nedan och på bilder)
Skador (se bilder, samt text här): Bruksslitage: Åldersslitage: (1) Ljusgult omslag med påräknat gulare kanter, men inlaga har bibehållen jämnt ljusgul grundton – Omslaget i "pocketstil" med inlagekanterna är dock i oskuret råformat, vilka bara är sprättade. Bruksslitage: (2) Omslagspärm och inlaga är i gott skick och endast skyddsomslaget har aningen tilltufsade kanter, samt mycket diffus hasmarkeringar på baksidans yta

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vinner du mer än en auktion samma datum justeras fraktpriset måndag-tisdag efter vunnen auktion. Samfrakt ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Inne i Mitt Tradera ser du när justeringen är genomförd. Vi har endast möjlighet att samfrakta objekt vunna samma datum. Vi samfrakter inte mellan olika veckor.

Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Objektnr 635 030 359

Visningar 128

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 16 jun 20:27

2st Maja Ekelöf Rapport Från En skurhink Jag har torkat nog många golv

Slutpris

|

55 kr

Auktionen är avslutad

namaste-65 vann auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

4.9

StockholmsStadsmission

Företag

Toppsäljare

28 652 omdömen