Auktionen är avslutad

The Angel Oracle-metod från ljusets Änglar. LIMITED EDITION!

220 visningar

Annonsen är avslutad

95kr

 • Frakt
  PostNord paket 49 kr
  Mer info
 • Slutade
  2 augusti 18:27
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
Beskrivning

THE ANGEL ORACLE FUNGERAR, FÖR DEN ÄR KANALISERAD bl.a. FRÅN ÄNGELEN "SARGOLAIS". Metoden är kanaliserad av Andrew Ramer.

"The Angel Oracle is the property of Andrew Ramer and is being sold in this LIMITED EDITION with his permission. Ask Your Angels & The GRACE-process 1992".

METODEN UTVECKLAR DEN FEMTE DIMENSIONENS KOMMUNIKATION ("icke-tid" / flytande tid och rum)

MED ÄNGLAHIERARKIN, MEDVETANDENIVÅN SOM FINNS I MÄNNISKAN.

Ängla Orakel-vägledningskort = 44 st färgkort + tolkning. Tryckeriet behandlade korten med spraylack, så att de är tåliga som spelkort!

OBS! TOLKNINGEN skickar jag elektroniskt via mail.


HUR KONTAKTAR DU ÄNGLARNA MED ORAKLET?

Tänd ett ljus eller en rökelse. Ha änglakorten och en anteckningsbok till hands. Meditera gärna innan du börjar, det finns behagliga meditationsövningar i boken Ask Your Angels.

Sedan:

Sätt dig och andas medvetet, ta ett par djupa andetag.

Om du har en fråga till Änglarna, koncentrera dig på den. Om du inte har det räcker det bara med att bjuda in Änglarna i ditt liv. Tacka Änglarna redan på förhand.

När du är färdig blanda korten tillsammans med de fyra Ärkeänglarna med framsidan neråt. Du kan lägga korten framför dig på bordet eller bara dra ett kort ur leken.

Den vänstra sidan av din kropp är ansluten till din högra hjärnhalva som är den intuitiva sidan, så du kan välja korten med vänster hand. Välj ett av korten och lägg det vid sidan om med framsidan neråt utan att titta på det.

Sedan kan du blanda 16 olika Änglakort och välja ett av dem. Lägg det vid sidan om, framsidan neråt.

Slutligen kan du blanda de rådgivande korten och välja ett av dem. Du kan titta på det direkt samt ytterligare två andra kort.

Tolka korten. Du kanske vill skriva ner Änglarnas råd i din dagbok.-Glöm inte datumet!


Du KAN spå och vägleda andra!

The Angel Oracle
-metod är en del av Ask Your Angels-bok. Metoden kanaliserades på 90-talet från Ljushierarkin så att den högre kommunikationen mellan Änglarna och människorna skulle kunna börja. METODEN ÄR ENKEL, INSPIRERANDE OCH POSITIV OCH KAN ÖPPNA TILL HÖGRE KOMMUNIKATION MELLAN OLIKA HIERARKIER: DIG OCH ÄNGLARNA, -OCH ANDRA INTELLIGENSER I NATUREN & KOSMOS. "Intuition" är samma som den högre / inre kommunikationen.

-Du kan också börja skriva Ängladagbok som är MYCKET terapeutiskt! :) Ta dagens Ärkeängel-kort + en vägledande ängel + ett rådkort (totalt 3 st kort). Tolka. Skriv ner dina råd med datum. Du får kontinuerligt bekräftelse hur fantastiskt sammanlänkad änglarna är med dig och att det inte finns någon slump!!
-Originalbilderna är målade med akvarellfärg och konstnärinnan har tillstånd från Andrew Ramer att använda The Angel Oracle-kanaliseringen och sälja ett visst antal kortlekar. Det finns några kortlekar kvar, så att passa på nu!!

Konstnärinnan är invigd i Transcendental Meditation och har utövat meditativ konst.

Inom konsthistoria finns det bilder på änglar som snurrande hjul (Ezekiel från Bibeln), som
stjärnor och som bevingade varelser. Vissa säger att LJUS-ORBER som man kan fotografera med digitalkamera är också budbärare från högre dimensioner....

-Meningen med livet är att hitta inre harmoni och att lita på Själens väg. Änglaorakel-korten
kan hjälpa dig med det.


Människan har olika medvetandenivåer inom sig:

 • mineralriket (röd)

 • växtriket (orange)

 • djurriket (gul)

 • människofamiljen (grön)

 • Världens Själ (akvamarin)

 • änglar / kosmiska budbärare (ljus blå / himmelsk blå)

 • Ärkeänglar / Elohim (indigo) och

 • GUD/GUDINNA/ALLT SOM ÄR (violett) finns inom oss.

I vår moderna civilisation har människan fjärmat sig allt mer från sin ängel. Men förbindelsen är inte helt bruten och den kan förstärkas och levandegöras genom människans ansträngningar. För ängeln är människans ständiga följeslagare. Den överblickar hennes öde, medverkar i planen för hennes liv, bistår henne i prövningar och svårigheter och ställer olika framtidsmöjligheter i hennes väg.Varje natt möter vi vår ängel och delar med den det som vi för med oss som frukter från den gångna dagen. Och varje natt skådar tillsammans med vår ängel den kommande dagens händelser.

Korten fungerar fantastiskt bra tillsammans med pendeln, Tarot, I Ching eller dyl.


BESTSELLER-boken ASK YOUR ANGELS från Amerika finns även i Sverige. Boken finns att köpa hos AKADEMIBOKHANDELN.SE