Australiska vingårdar

12 visningar
 • Utropspris 55 kr
 • Slutar 11 jul 19:02 3 dagar 8 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  DB Schenker 67 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
Beskrivning

Australiska vingårdar, av Lennart Rammer

Lennart Rammer har tidigare skrivit boken "Att resa i vinland". Den gången gällde det Europa och de europeiska vinländerna. Denna bok handlar om Australien och den australiensiska vinframställningen.

Författarens många resor i vinländerna, hans omsorgsfulla studier av vinodlingens geologiska och klimatologiska förutsättningar har med åren resulterat i ett stort vinkunnande, som han frikostigt delar med sig av också i den nya boken.

Lennart Rammer vänder sig med sin bok till alla dem som gärna tar ett glas gott vin och som vill berika upplevelsen med ytterligare kunskaper om de allt populärare australiensiska vinerna.

"Australiska viner blir bara bättre och bättre. Allt fler hittar till Sverige, och nu ger Futurums förlag ut en guide till de sydliga dropparna för dig som vill veta mer om vad du dricker." Dagens Industri

Lennart Rammer är aktiv inom Munskänkarna och ofta anlitad som föreläsare i vinkunskap också i många andra sammanhang.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg. Det finns en dedikation av författaren på försättsbladet. Det finns en ljusbrun, svag fläck på bokens s k övre snitt/huvud, men i övrigt inga fläckar.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 272/215
Ryggbredd ca 22 mm
Vikt ca 1210 gram
Sidantal 240
Författare Lennart Rammer
Förlag Förlaget Futurum
Språk svenska
Utgivningsår 1999
ISBN 91-87772-21-6

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 67 kr där den fina boken blir väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner. Önskar du ett annat fraktsätt än det jag föreslagit så ändrar jag gärna.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!