Steffos Spritbibel av Steffo Törnquist

12 visningar
 • Utropspris 170 kr
 • Slutar 11 jul 19:07 4 dagar 7 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  DB Schenker 75 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
Beskrivning

Steffos Spritbibel av Steffo Törnquist. ”Gourmand World Cookbook Awards utsåg 2013 Steffos spritbibel till världens bästa Spirits Book. Det är mycket själ nedlagd i boken och det känns som det var mödan värt, säger Steffo Törnquist som var på plats i Paris vid prisutdelningen.”

Fyra av hans tidigare böcker, NJUT!, LUST, SPRIT och PASSION finner du bland mina andra auktioner!

Steffo Törnquist blandar calvados i vispgrädden, sprutar rom i osten och vet exakt vilken ålder en cognac bör ha för att göra cigarren gudomlig. Han har lett SM för sommelierer, gjort spritdokumentärer i tv, utbildat på universitet, är kunglig hovleverantör i spritkunskap, sitter i styrelsen för Spritmuseum och åker land och rike runt som spritmissionär.

I den här boken har Steffo samlat all sin kunskap och erfarenhet av sprit, och han bjuder på sina favorittips hur man bäst njuter den och med vilka tillbehör. I 50 fullspäckade, rikt illustrerade kapitel guidar han läsaren genom spritvärlden, från udda sorter som absint och arrak till giganter som whisky, cognac och vodka. Han krossar myter, beskriver processer, berättar anekdoter och tryfferar med topplistor och tips. Vilken tequila är kanon till Pollygodis, vilken snaps är gudomlig till ananas? Här får du veta det och mycket, mycket mer. Detta praktverk innehåller dessutom ett dussintal mat- och drinkrecept. Samt snapsvisor!

STEFFO TÖRNQUIST är programledare i tv, föreläsare, krönikör och har tidigare gett ut en handfull böcker om livets njutningar (se ovan).

Kunnigt och kul. Lockar fram många glada skratt. Årets julklapp. Lättläst, läcker och garnerad med odödliga sentenser.

Den inbundna boken (kartonnage) i stort format i förlagets dekorerade pärmar är mycket rikligt illustrerad med fotografier, ofta i helsidesformat. Boken är helt ny och i mycket nära nyskick.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 305/235 mm
Ryggbredd ca 25 mm
Vikt ca 1820 gram
Sidantal 344
Författare Steffo Törnquist
Förlag Lind & Co
Språk svenska
Utgivningsår 2012
ISBN 91-7461-099-4

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 75 kr där den fina boken blir väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner. Önskar du ett annat fraktsätt än det jag föreslagit så ändrar jag gärna.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!