Beskrivning

Författare: Peter D. Cornwell
Titel: The Battle Of France Then And Now. Six Nations Locked In Aerial Combat September 1939-1940
Bokförlag: After The Battle
Tryckår: 2007
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick
Skador: Bruksslitage på bokens skyddsomslag.
Övrigt: Boken är skriven på engelska. "På dessa sidor berättar Peter Cornwell historien om andra världskrigets största luftstrid när sex nationer låstes i strid över nordvästra Europa under en traumatisk sex veckor 1940. Vi börjar vår redogörelse i september 1939 när den nyligen- bildade brittiska flygvapen i Frankrike skickade de första skvadronerna till kontinenten. "

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vinner du mer än en auktion samma datum justeras fraktpriset måndag-tisdag efter vunnen auktion. Samfrakt ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Inne i Mitt Tradera ser du när justeringen är genomförd. Vi har endast möjlighet att samfrakta objekt vunna samma datum. Vi samfrakter inte mellan olika veckor.

Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Objektnr 635 044 454

Visningar 155

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 16 jun 21:53

The Battle Of France Then And Now Peter D. Cornwell

Slutpris

|

220 kr

Auktionen är avslutad

Aidensfield vann auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

4.9

StockholmsStadsmission

Företag

Toppsäljare

28 629 omdömen