Beskrivning

Begagnat

MATEN SOM BOTAR + NATURLIGA MEDICINER

av Per Ove Lind

MATEN SOM BOTAR Functional food och andra livsmedel som minskar risken för sjukdomar och håller dig frisk - Prisma förlag 2001 - Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. Dedikation av författaren!

Functional food och andra livsmedel som förebygger sjukdom och gör dig frisk Kan man verkligen äta sig friskare? Svaret är ja.
Det enda som behövs är kunskap om olika livsmedels och kökskryddors hälsobringande effekter, och kunskap och förmåga att välja rätt i floran av functional food, mat med olika hälsobefrämjande tillsatser. Boken förklarar och reder ut. Ur innehållet: Mat som medicin gränsen mellan livsmedel och läkemedel suddas ut. Vad är functional food? Skillnaden mellan naturläkemedel och kosttillskott. Vilka sjukdomar kan functional food motverka? Vilka functional food-produkter finns att köpa, och var? Doktor Per Ove Lind har lång erfarenhet som allmänpraktiserande läkare och har givit ut en lång rad böcker om egenvård.

NATURLIGA MEDICINER - Prisma förlag 2006 - Inbunden med skyddsomslag i nyskick.

Antalet receptfria och alternativa mediciner har ökat lavinartat de senaste åren. Men vilka preparat hjälper mot vad? Och går de att kombinera med traditionella mediciner? Naturliga mediciner är en bred, tillförlitlig och helt uppdaterad genomgång av hälsokostens alternativa mediciner och apotekets receptfria läkemedel. För att vara maximalt användarvänlig kan läsaren både söka på preparat - för att få veta vad det är verksamt mot och om det är farligt att kombinera med annan medicin - och sjukdomssymptom, där man får veta vilka receptfria eller alternativa mediciner som är verksamma mot sjukdomen.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på