Beskrivning

Begagnat

Maleren, grafikeren og scenografen PER STUBBE TEGLBJÆRG

av Gertrud With & Peter Martensen

Tryckt 2003.

Inbunden med skyddsinslag i mycket gott skick.

På danska.

“Det er lettest at tale om billeder ved selv at bruge et billede – nemlig musik. Musik er en serie svingninger i luften, hvis klangfarver får os til at opleve og føle forskellige stemninger. Musikken er det, du oplever ved at høre den.

Billeder er lidt sartere. Det er lettere at undgå at lægge mærke til et billede end at unddrage sig musik. Påvirkningen fra musik er stærkere.

Billeder taler ikke så højt. Men alligevel består de at samme slags elementer som musik, nemlig svingninger – her i lys og farver – som, hvis man giver sig tid og går på opdagelse i dem, vækker stemninger i een.

Så intentionerne med mine billeder er at sætte former, figurer og farver sammen på måder, der svinger. Jeg vil ikke fortælle nogle bestemte ”historier” med dem. De skal ikke “forstås”. “Forståelse” er for intellektet og tanken. Billeder er for følelsen. Kunst er netop noget, der ikke skal forstås. Det er noget man – hvis man giver sig tid – kan opleve. Op-leve. Gøre levende – inde i een selv.”

Per Stubbe Teglbjærg

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på