Auktionen är avslutad.

Unik middag - Svenska Kocklandslagets insamling till Hjärnfonden

1 766 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: kamreringer

Beskrivning

En för oss mycket viktig person, Martin, som levererat förstklassiga råvaror till både Kocklandslaget och hela den svenska restaurangbranschen under många år, fick i slutet av förra året diagnosen ALS Bulbärpares. Familjen har startat en insamling till förmån för Hjärnfonden och forskningen kring ALS.

Martin har ett engagemang och en produktkunskap utöver det vanliga och har alltid ställt upp i vått och torrt när vi behövt hjälp. För att visa vår stora tacksamhet över hans insatser vill vi förstås bidra till insamlingen. Därför auktionerar vi ut platser till vår varmköksupplagning den 14 mars på Electrolux i Stockholm. Alla pengar går oavkortat till insamlingen.

Du och ditt sällskap får möjlighet att följa med bakom kulisserna i Kocklandslagets träningskök på Electrolux i Stockholm. Det blir en guidad rundtur tillsammans med lagledare Fredrik Andersson, ni får vara med vid lagets träning och får oslagbara tips och tricks av några av Sveriges bästa kockar. Inte nog med detta så får du och ditt sällskap även äta kocklandslagets trerätters meny som de ska tävla med i VM 2018!

Ni får:

  • Guidad rundtur i ”Framtidens Kök” på Electrolux tillsammans med lagledare Fredrik Andersson.
  • Följa träningen på nära håll och få oslagbara tips och tricks av lagets kockar och konditorer. Bland andra Årets Kock 2016 Jimmi Eriksson och Årets Konditor 2017 Kalle Bengtsson.
  • Njuta av Kocklandslagets trerätters meny (ink dryckespaket) som laget ska tävla med i VM 2018.
  • En låda med härliga produkter från Werners Gourmetservice att imponera med i hemmaköket.
  • En lott som ger dig möjlighet att bli den lyckliga vinnaren av en Global G-2 samt en Global sax från J.A Sundqvist
Upplevelsen gäller för två personer och sker den 14 mars 2018 på Electrolux, St Göransgatan 143, i Stockholm mellan kl 17 och 21. Tid och datum går ej att ändra. Vinnaren bekostar själv eventuell resa och logi. Ingen åldersgräns.