Beskrivning

Begagnat

Ca 20 cm i diameter och 25 cm hög

Charmig patina och jämförelsevis ganska oförstörd, se bilder

==========================================================================

International buyers please contact us if any questions.

Vänligen ta del av nedan innan du bjuder..

Emotser betalning inom tre dagar.

Studera (förstora) bilderna noga innan bud/köp, är du det minsta osäker kontakta oss för kompletterande information och/eller ytterligare bilder.

Föreslår Schenker = spårbart och försäkrat men vi kan skicka med valfri transportör.

Vi samfraktar självklart när så är möjligt.

Med en ambition att få till en proffsig och rationell hantering med många paket att skicka, finns inte tiden att leta efter använda kartonger och tidningspapper. Vi packar därför alltid istället noga och omsorgsfullt med i de allra flesta fall nyinköpta kartonger, bubbelplast, kraftpapper och annat emballage, allt för att göra frakten så säker som möjligt för din vara. För detta lägger vi på en del annonser på en självkostnadsschablon mellan 5-15 kr, detta belopp ingår i så fall i angiven fraktkostnad.

OBS! Vi har ingen möjlighet att skicka varje dag, istället koncentrerar vi packning och leverans till en (1) dag i veckan, det innebär att det kan ta allt från en upp till fem arbetsdagar efter synlig inbetalning till konto innan just Ditt paket går iväg. Kan du inte acceptera det eller om Du tycker det är anledning till att inte ge högsta betyg för leveranstid ber vi Dig avstå köp från oss. Skulle det vara så att leveranstiden är avgörande för Ditt köp, födelsedagspresent eller liknande är vi dock aldrig omöjliga, kontakta i så fall oss innan bud/köp så gör vi allt vi kan för att lösa det. Vi följer lagen om ångerrätt vid distansköp, vilket innebär att att du inom fjorton dagar, räknat från att Du hämtat ut varan, har rätt att skicka tillbaka densamma. Vi återbetalar då betalt belopp förutsatt att varan är i samma skick som när vi skickade den. Frakt och returfrakt återbetalas inte.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på