Beskrivning

Begagnat

Varumärke och beskrivning: Gevalia plåtburk med texten Med kärliek 100 % Arabica. Locket är lite flikigt - se bilder men fortfarande fungerande.

Vi har många olika kaffeburkar och andra fina burkar. Passa på att köp fler så samfraktar vi gärna till marknadens bästa fraktpris.

Material: Plåt med plastlock.

Storlek: 18 cm hög och 10 cm i diameter ovankant lock

Skick: Fint skick i burk men plastlocket har flikat på siina ställen med den bit som omsluter burken på sina ställen men fungerar att trä på.

Tips: Vi har möjlighet att samfrakta era varor, samt ge er fri frakt vid beställningar över 2199 SEK, med undantag av konst/tavlor och glas. Vi har även möjlighet att leverera era varor till Frölunda Torg + Karl Johansgatan, Göteborg för 50 SEK, samt med service för avgiftsfri avhämtning här efter överenskommelse.

Kidzorama Handelshus handlar med sällsynta produkter med fantasifull karaktär för både vuxna och små.

Här finner Du mixen av barn- och familjeprodukter i retro- och vintage stil, men även något i nyproduktion. Du finner mycket som är "Svårfångat, sällsynt, unikt och originellt", i härliga färger, former, med karaktär, eller varför inte karaktärer/figurer för både vuxna och små?

Håll utkik efter varor laddade med nostalgi, favoriter i repris, charmiga klassiker, lång hållbarhet med kvalitet, i fint skick och i härliga färger och former. Karaktär är högvaluta för oss, och i vårt byggande av varumärke. Som bonus minskar Du även ditt ekologiska fotavtryck när du handlar hos oss.

Som bonus får du även: *Fraktfritt om Du beställer varor för över 2199 SEK inom Sverige, - med undantag för glas och tavlor. *Tjänsten blixtsnabb leverans: utskick samma dag- låt oss få veta då vi måste ge oss iväg till vårt lager en bit bort mot en extrakostnad av 75 SEK inom Sverige. Vi kan även leverera till Frölunda Torg och Karl Johansgatan, Göteborg mot en avgift på 50 SEK. Du kan även hämta avgiftsfritt i Fiskebäck efter överenskommelse. Det går inte att nyttja denna tjänst som lagerhållning mer än 2 veckor.

For International buyers: Please contact us before submitting your purchase so we can inform you about the shipping cost.

Vi hoppas kunna leverera med mersmak för karaktär. Varmt välkommen till Kidzorama Handelshus.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

Gevalia kaffeburk

39 kr12 feb 11:250 bud

Gevalia kaffeburk

75 kr13 feb 09:180 bud

Kaffeburk Gevalia

75 kr8 feb 22:040 bud

GEVALIA KAFFEBURK

49 kr10 feb 19:010 bud

Plåtburk Jubileum 100 år Gevalia

249 kr17 feb 19:040 bud
Köp nu 270 kr

Kaffeburk i trä

75 krKöp nu

Kaffeburk i porslin

120 krKöp nu

Kaffeburk i porslin

90 krKöp nu

Andra har även tittat på