Retro våg personvåg 60-tal 70-tal röd och vit oanvänd i kartong

21 besökare

430 kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutar
  11 januari 16:52
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Välkommen till Petmaja!

Här samsas antikviteter med retroprylar samt industridesign och lantlig inredning. Min förhoppning är att du - oavsett vilken stil du valt att inreda med - ska hitta något som passar hemma hos dig, så titta gärna runt bland mina övriga annonser.

Denna annons avser en oanvänd personvåg i sin originalkartong. Med tanke på färgerna tror jag att den är från slutet på 60-talet eller från början av 70-talet. Den är i "ordinarie personvågsstorlek" och mäter 36 cm * 26 cm. Höjden är 5,5 cm plus handtaget på ca 2,5 cm. Den är hel och fungerar. Vikten på vågen är 2 kg. Titta på bilderna förstora gärna.

Betalar gör du antingen via Swish eller till bankkonto i Swedbank inom 5 vardagar efter köp. Om du köper flera varor av mig så sampackar jag om det är möjligt. All information kommer i Traderas automatiska vinnarmejl.

Jag skickar helst med Schenker, då deras försändelser är spårbara och försäkrade. Större försändelser sänds med Bussgods. Jag packar mycket väl och väljer gärna ett större paket med mera emballage för säkerhets skull.

Petmaja bedrivs som företag och jag har F-skattesedel. Eftersom jag säljer begagnade varor tillämpas vinstmarginalbeskattning (VMB) och du kan inte dra av momsen på detta köp. Som säljare är jag naturligtvis angelägen om att du ska bli nöjd! Som köpare har du enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ta i så fall kontakt med mig så får du information om hur du går till väga. Du betalar då returfrakten och packar varan väl.

Har du frågor? - Skicka gärna ett mejl!