Objektet har utgått

Sockertång i vitt metall nysilver 11,5 cm vintage

201 visningar

Annonsen är avslutad

35kr

 • Frakt
  PostNord 15 kr
  Avhämtning: landskrona
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Lagerstatus
  0 st
Beskrivning

PGA CORONAVIRUSET KOMMER VAROR SKICKAS UT 2 GGR I VECKAN och inte oftare

Bläddra gärna genom våra andra annonser i butiken! Vi samfraktar upp till 2 kg för 59 kr med Schenker dvs något rabatterat. Självklart går det även att köpa varor på avhämtning. Om det blir för hög fraktkostnad sker återbetalningen via Tradera.

Sockertång i vitt metall nysilver 11,5 cm vintage

fint vintage skick enligt bilder

Alla varor är begagnade och i fint skick om inget annat anges. Inga dolda fel någonstans men vi rekommenderar att titta noggrant genom de omfattande bilderna i annonsen. Om man högerklickar på bilden och väljer "öppna bild i ny flik" så får man upp en större bild med inzoomningsmöjligheter.

Om bilden inte stämmer med beskrivningen, kontakta oss gärna! Vi rättar till - det är bara mänskligt att göra fel. Var snäll och använd inte sådana fel till egen fördel.

Vi skickar ut varor 0 – 3 dagar efter köpet. All frakt sker med Schenker och Posten. Emballageavgift är inkluderat i fraktpriset. Det kostar oss att köpa in emballagematerial. Fraktpriserna gäller inom Sverige.

Samfrakt: Vi samfraktar gärna på alla auktioner. Kontakta oss om du vill ha en fastprisvara samfraktat med en auktionsvara. Handlar du butiksvaror då är det bara att lägga i varukorg och fortsätta till kassan. Om du vill ha samfrakt och är osäker, tveka inte på att kontakta oss.

Vi lägger stor vikt på bra inpackning och avhämtning är alltid välkommet.

Betalning: vi säljer nu bara via Traderabetalning.

14 dagars ångerrätt. Kontakta oss om så skulle vara fallet. Kunden står för returkostnaden.

Kunden står även för returkostnaden vid felaktig kontaktinformation eller ej utlöst packet. Hobbyochfynd står för returkostnaden om det är något fel på varan.

We have no problem to ship worldwide. We welcome all the international buyers. Please, contact us when you bought something or even before that. Mail us your Country, City and postcode and we give you the shipping cost.