Beskrivning

Begagnat
Viktiga villkor vid köp står att läsa under beskrivningen av varan!

Coolt skohorn i vad jag antar är rotting med ett fint huvud i ett material jag inte vet vad det är. Konstmassa, plast, tror inte det är ben. Men det är i alla fall rätt häftigt. Det är ca 54cm långt.


INFORMATION OM AUKTIONEN OCH MINA VILLKOR - SE NEDAN:


- Beskrivning av varan. Jag försöker beskriva och fota varan så bra jag kan. Jag är inte en professionell fotograf och och min bedömning kan vara annan än andras. Mitt mål är dock att vara så nära sanningen som möjligt. Kunden ansvarar själv för att innan budgivningen undersöka och bedöma det aktuella Objektets skick samt kontrollera om eventuella tillbehör inkluderas. Då detta är en online auktion så innebär det att studera bilder, zooma in och läsa text noga samt be om mer information om skulle behövas. Uppgifter som anges i beskrivningen kan komma att ändras eller kompletteras om ny information av betydande art har blivit känd. Ändringar och kompletteringar publiceras i förekommande fall i respektive beskrivning. Det kan se olika ut beroende på om bud inkommit eller ej. Om dessa ändringar och/eller komplettering är av betydande art förbehåller jag mig rätten att ta bort Objektet från auktionen och att återföra Objektet med nytt utropspris, beskrivning och bild.

- Bindande bud utan ångerrätt. Vi säljare betalar avgift till Tradera när vi sålt nåt och vi kan inte ha medlemmar som budar och ångrar sig. Precis som på en vanlig auktion - både online och fysisk.

- Stressa inte: Paketet lämnas in inom 2-3 dagar Ofta bara en dag. Det går förstås fortare ju snabbare jag får betalning. Schenker sänder mail till köparen när paketet lämnats in.

- SAMFRAKT (inom Sverige): Jag samfraktar förstås i den mån det är rimligt och möjligt. Samma sak utomlands men kostnad korrigeras.

- Vid trasig leverans: Jag packar väl och har haft mycket få problem. Det är därför sannolikt fraktombudets fel om något går sönder. Köparen ska kunna fotografera eventuella skador och begära kompensation av fraktombudet.