Beskrivning

Oanvänt

Fulgentin är ett mångsidigt och miljövänligt rengörings- och polermedel som bör finnas i varje hem. Inte minst i det designintresserade retrohemmet.

Det är ett rengörings- och polermedel grundat på mineraloljor med små tillsatser av alifatiska kolväten och destillerat vatten. Blandningen av råvarorna görs i olika steg och tidsintervaller för tillverkarna håller kvar vid det ursprungliga, hantverksmässiga sättet att framställa produkten på. Detta ger en lättflytande, mjölkaktig vätska med en svag behaglig doft av lavendel. Det här användes redan på mormor och hennes mor (eller farmor för all del!) tid, och produkten har funnits i handeln sedan 40-talet.

Fulgentinet har flera fördelar som passar oss som är noga med vad vi vill spola ner med avloppsvattnet. Först och främst är det helt fritt från silikon, slipmedel och syror. Det lämnar ingen beläggning kvar på ytan efter att du har efterpolerat. Att det är fritt från slipmedel innebär att det inte repar hårda ytor ens med microminimala repor som andra medel kan åstadkomma. Du kan därmed använda det så ofta du vill utan att skada ytbehandlingar.
Att det är fritt från syror är viktigt om du använder polish på stenytor eller marmor som är känsliga för syratillsatser. Att det är mångsidigt innebär att du kan polera alla hårda ytor med samma polish. Så tveka inte att ge dig på varken gitarren, navkapslarna eller träkistan eller bakelittelefonen eller vad du vill. Om du googlar på Fulgentin kan du se mer på produkttillverkarens hemsida.

Att jag vill slå ett varmt och extra slag för Fulgentin är framförallt den miljövänliga aspekten, (jämför gärna med likvärdiga produkter), vilket är en stor fördel om vi skall tänka hållbart! Innehåll är Destillerat vatten, vaselinolja, asol c10-c13 och dispergerande medel.

Lätt att använda. Fukta en trasa eller trassel med fulgentin. Torka bort fett och smuts. Efterpolera med torr trasa. Sen är det klart och du kan gå ut i solen och njuta av en kopp kaffe. Eller nej. Nu ljög jag faktiskt för har man väl börjat är det svårt att sluta, speciellt när man ser skillnaden på det man just putsat och allt det andra...

- Fulgentin innehåller inga animaliska produkter och är aldrig testat på djur.

Förpackningen innehåller 250 ml.

Allmän info:
* Samköp gärna flera varor. Jag redigerar frakt till den aktuella. Ingen extra kostnad tillkommer, endast speditörs/postnords avgift.

* Har du köpt flera annonser på auktion så begär samfraktskostnad. Den sätts till max faktiskt kostnad till speditör, inga avgifter tillkommer.

*Betalning efter auktionsköp önskas senast inom fem vardagar om inte annan överenskommelse görs .

*Jag sampackar självklart. Ingen kostnad utöver fraktavgift tillkommer. Ej heller emballageavgifter.

*Jag har f-skatt och moms ingår i enlighet med VMB.

*Som företagare följer jag konsumentköplagen och distansköplagen. Ångerrätt gäller i 14 dagar efter mottagande av vara som skall komma till mig i samma skick som du mottog den. Du som köpare betalar fraktkostnaden till mig vid tillämpad ångerrätt.

Ta gärna en kik under mina butiksannonser, där säljs allt till fasta priser!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på