Auktionen är avslutad

No7 P&P Intense ADVANCED Serum 30ml ! 30 gånger mer effektiv!

62 visningar
 • Utropspris 239 kr
 • Slutade 19 aug 07:24 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  PostNord paket 15 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Paypal
  • Banköverföring
Beskrivning

BOOTS! No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum 30ml

Ny i dess originalförpackning.

Den nya, ännu mer kraftfulla No7 Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum är för djupare linjer och rynkor som oftast börjar synas från 35+ åldern.

Den innehåller all den anti-aging teknik som finns i No7 nya Protect & Perfect ADVANCED Serum, men de viktigaste aktiva ämnen är på en högre koncentration och det finns ytterligare en ingrediens, tillsammans med en rikare konsistens, för att hjälpa dig till en fastare hud.

De viktigaste ingredienserna Som med No7 Protect & Perfect ADVANCED Serum har den ursprungliga framgångsrika formel förbättrats för att uppnå maximalt resultat i att minska djupa linjer och rynkor, ingredienser valda med omsorg för sin förmåga att reparera, fast och skydda huden.

Reparation

med en total reparation peptidkoncentration som är mer än 30 gånger större än den ursprungliga No7 Protect & Perfect Intense Serum.

MATRIXYL 3000 : Återigen, detta är den stjärn ingrediens, nu ökat i koncentration. Detta är den viktigaste ingrediensen som driver reparation av fibrillin i huden och deras nya kliniska studier visar att den uppnår ännu bättre resultat .

ACETYL-DI-PEPTID:

Genom omfattande tester för screening av nya ingredienser för deras anti-aging effekt forskarna vid No7 identifierat en ny högkoncentrerad peptid som kompletterar Matrixyl 3000 att serumet ännu mer kraftfull.

Denna kombination av Matrixyl 3000 och acetyl-di-peptid är varumärkesskyddat av Sederma som Matrixyl 3000 Plus .

Konsistens Boost

HYALURONSYRA:Den mest effektiva molekylen för att hålla kvar vatten i huden, och i kraft av sin förmåga att hålla upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten kommer också att bidra till att ge huden fastare fördelar, en extra skjuts för mer avancerade tecken på åldrande.

Ökad Skydd

ANTIOXIDANT KOMPLEX: I hudvård, liksom i vår kost, antioxidanter är avgörande för att hjälpa till att neutralisera instabila fria radikaler molekyler som genereras av miljö aggression, såsom UV-strålar, föroreningar och stress. Den patenterade antioxidant komplexet innehåller C-vitamin, extrakt av mullbär och ginseng.

In vitro-modeller har visat att denna komplexa skyddar huden proteiner från UV-skador.

RIS-PEPTID OCH ALFALFA KOMPLEX: Detta skyddar huden genom att hämma verkan av metalloproteinaser (MMP) - enzymer som bryter ner strukturella proteiner såsom kollagen och fibrillin i huden.

Vänligen

Läs mitt PM innan bud o undrar du något så bara mejla mig..

Betalning sker i förskott till säljarens bankkonto i Nordea eller PayPal senast 3 vardagar efter auktionens slut

Samfraktar vid fler köp och väljer alltid det billigaste alternativet vid frakt.
Mitt hem är rent och rökfritt.
Önskar du rekommenderat GLÖM INTE inte att säga till.
Betalningsuppgifter finns i Traderas vinnarmejl. Tänk på att lagt bud ligger.

Vänligen Missy DKNY

;