Auktionen är avslutad.

Lumispa

16 besökare

Annonsen är avslutad

1 990kr

 • Frakt
  • Annat fraktsätt (Fri frakt)
  Mer info
 • Slutade
  31 juli 23:36
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Kort/PayPal
 • Om säljaren

Beskrivning

Vi vill alla ha en frisk hy med ungdomlig fräschör. Med rätt hudvård är det lättare än du tror.
Ansiktstvätten är det första steget mot en fräsch hy som känns skön. Vid rengöringen avlägsnas make-up, döda hudceller, smuts och andra föroreningar. Det hjälper till att lösa upp blockerade porer som annars kan täppa till huden. Rengöring är också viktig för att ta bort överflödig olja som samlas under dagen eller medan du sover. En ordentlig rengöring morgon och kväll lägger grunden för din anti-ageing och återfuktning.

Ett steg. Två minuter. Sju fördelar.

Här är ageLOC LumiSpa, apparaten som gör mer än bara tvättar rent på ytan. Det här är en 7-i-1-lösning för hy med ungdomlig look. Den genomtänkta designen resulterar i en snabb men omfattande tvåminuters ansiktstvätt som efterlämnar en fräsch känsla och rosig, klar hy. ageLOC LumiSpa-systemet, uppfunnet av Nu Skin och testat av dermatologer, har inspirerats av tekniken rörande genuttryck relaterade till hudens proteinproduktion. Varje masserande tvätt stimulerar och får dig att se fram emot nästa gång.

ageLOC LumiSpa är den första apparaten med Nu Skins patentsökta teknik Two-Sense Motion som stimulerar huden för en mer effektiv rengöringscykel. Det mjuka silikonhuvudet rör sig med precis frekvens i två motsatta riktningar för att massera huden. Den totala rengöringen tar två minuter. ageLOC LumiSpa är vattentät och kan användas i duschen och andra våtutrymmen.

Perfekt för en omfattande men mild rengöring

Silikon gör ageLOC LumiSpa till en verkligt hygieniskt val. Huvuden av silikon står bättre emot bakteriebeläggningar. Dessa silikonhuvuden är hygieniska, slipar inte huden och är allmänt lättare att rengöra än de borsthuvuden som vanligen återfinns på marknaden. Den specifika ytan har visat sig ge en precis kontakt och rörelse för mild men effektiv aktivering av ingredienserna på huden. Detta är unikt för Nu Skin. ageLOC LumiSpa är utrustad med 2 silikonhuvuden och passar följande hudtyper: