Beskrivning

Oanvänt
Ny och oöppnad
Obs: den är en travel size, 1.5g

Hyaluronic Hydra-Powder från By Terry är ett puder för att täcka, korrigera och skydda huden! Ett multifunktionellt, transparent puder framtaget med hyaluronsyra för att dölja och släta ut porer och fina linjer, och samtidigt verka för att förebygga glans utan att torka ut huden.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder är ett fuktgivande finishingpuder som du använder som sista steg i antingen din hudvårdsrutin eller när du lagt din makeup. Det har en ultrafin textur som mjukt bäddar in huden och ger en sidematt finish samt illusionen av naturligt felfri hy. Den är idealisk att applicera ett tunt lager av ovanpå din nattkräm för att både vårda och kapsla in fukten i huden. Förutom alla fördelar redan nämnda som att pudret är fuktgivande, slätar ut porer och fina linjer samt förebygger glans så är det idealiskt att fixera mejken med. Kom ihåg, lite räcker långt med detta puder!

Du kan använda en större, fluffig borste för att applicera pudret över hela mejken och det går även utmärkt att använda till "Baking", dvs att du med en fuktad Beautyblender applicerar rikligt med puder ovanpå din concealer och väntar önskad tid för att sedan borsta bort överflöd - för en uppljusande och fixerande effekt, samtidigt som du får en sammetslen, felfri finish. Inte nog med det, du kan även använda Hyaluronic Hydra-Powder som en primer!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på