Beskrivning

Oanvänt
First Aid Beauty
KP
Smoothing Body Lotion
10% Aha Syra
28,3 gram produkt
Värde: 319kr/170 gram
Givetvis oöppnad

En multitasking body lotion med 10% AHA som kombinerar fördelarna med en kemisk peeling och en fuktighetskräm för att avlägsna ojämnheter och återfukta huden.

Denna lotion innehåller 10 % mjölksyra (AHA) för att fräscha upp det översta hudlagret och hjälpa till att minska utseendet på hårda, grova knölar som ofta förknippas med KP. Med urea, kolloidalt havregryn och ceramider ger den djupt återfuktande formulan en hud som ser friskare ut, är smidig och silkeslen.
GOOD FOR VEGAN
Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung.

Tack för visat intresse :) Jag samfraktar mer än gärna , men inom 3 dagar om vi inte kommit överens om annat. När jag packat ditt paket så tar jag foto på hur jag packat och skickar till dig via Traderas meddelande. De paket som ryms i postlådan filmas även då jag postar. Observera att Postnords varannan dag utdelning fördröjer ditt paket någon dag beroende på när i systemet det postas. Varannan vecka delas paket ut tisdag och torsdag. Andra veckan måndag, onsdag samt fredag. Du kan se utdelningsdagar till ditt postnummer på Postnords hemsida. Postfilm skickas till din registrerade mejl. Vid spårbar frakt får du en spårningslänk samt kvitto på inlämnat paket. Efter denna hantering så slutar mitt ansvar som säljare och övergår till fraktbolaget.
Läs gärna även min presentation för övrig info.

Du kanske gillar någon av dessa?

KP Smoothing Body Lotion 10% AHA

49 kr 0 bud
18 jun 22:23

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?