Auktionen är avslutad

Molton Brown - Suede Orris Bath & Shower Gel! 2 st! Nya!

39 visningar

Annonsen är avslutad

69kr

 • Frakt
  PostNord frimärke 18 kr
  Mer info
 • Slutade
  9 september 12:06
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
Beskrivning

Köp nu-pris!

Vill du inte vänta på att auktionen ska avslutas? Jag använder mig av ”Köp nu-pris”, vilket innebär att du kan köpa varan direkt till fast pris.


”Suede Orris Bath & Shower Gel” - lyxig bad och duschgel med ljuva doftnoter av bla. iris, mandarin, jasmin och patchouli.

2 st x 30 ml

Nya/oöppnade

Frakt 18:-

Läs annonsen noga innan köpet gällande skick, storlek, villkor mm.
Läs gärna om den produkt du är intresserad av på produktens hemsida eller hos återförsäljare för att själv bilda dig en uppfattning utöver min beskrivning.

Alla köp är enligt Traderas regler bindande, vilket innebär att man förväntas fullfölja affären. Vid utebliven betalning/ej fullföljd affär kontaktas alltid Tradera.

Insättning inom tre dagar efter avslutat köp. Märk insättningen med ditt alias som du har på Tradera. Maila eller smsa mig gärna när du gjort din insättning. Kontrollera även att din adress på Tradera stämmer.

Jag använder Traderas vinnarmail, vilket innebär att det finns information och insättningsuppgifter från mig i det första mail som du får från Tradera. Om jag inte ser någon insättning inom ca tre dagar så brukar jag i vanliga fall maila eller smsa och påminna om betalning. Jag skickar paketet så fort jag kan efter det att jag sett betalningen på mitt konto.

Använder mig endast av PostNords tjänster. Fraktavgiften står i annonsen och betalas alltid av köparen. Jag kan erbjuda spårbar frakt med Postens prisvänliga alternativ ”Skicka Lätt” vilket innebär att köparen kan följa paketet fram till utlämningsstället. ”Skicka Lätt” är spårbart men ej försäkrat. Vill du ha spårbar frakt, och detta inte anges i annonsen som första alternativ, så hör av dig efter att du klickat hem varan så att jag kan räkna ut din nya fraktavgift. Samfraktar gärna. Vid samfrakt så hör jag av mig ang. fraktavgift.

Jag tar inte ansvar för/eller ersätter paket som inte kommer fram, slarvas bort, går sönder mm men om detta händer så vill jag ändå att du kontaktar mig. När jag packat ditt paket så tar jag foto på det och mailar över till dig innan det skickas. (Gäller ej ”Skicka Lätt” - här får du istället ett försändelse-id via mail av Posten). Efter denna hantering så slutar mitt ansvar.

Om du funderar på att lägga negativt omdöme så ser jag gärna att du kontaktar mig innan. Som säljare lämnar jag oftast omdöme efter det att köparen lagt sitt.

Accepterar avhämtning i centrala Malmö. Vid avhämtning så ska betalning göras via Swish eller “vanlig" banköverföring i god tid innan möte så att jag kan kontrollera att pengarna kommit in på kontot. Vid kontant betalning gäller jämna pengar.

Otillåten användning av mina bilder rapporteras till Tradera.