Auktionen är avslutad.

NY PARFYM BRITNEY SPEARS CIRCUS FANTASY EDP 100ML

75 besökare
 • Slutpris 146 kr
 • Slutade 27 maj 16:31 Avslutad
 • Bud 30 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: ostbollar
 • Frakt
  • DHL (39 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
 • Om säljaren

Beskrivning

BRITNEY SPEARS CIRCUS FANTASY EDP 100ML

REKOMMENDERAT BUTIKSPRIS: 425 KR

Besök gärna våra andra annonser på https://www.tradera.com/profile/items/3076803/bloomify

I samma serie som Fantasy och Midnight Fantasy så finner vi Britney Spears Circus Fantasy. Namnet är väl egentligen ganska lätt att förstå om man bara har lite koll på denna artist röriga liv. Britney tog fram Circus Fantasy i samarbete med Elizabeth Arden och då den kom 2009 så blev den genast väl mottagen. Parfymen presenterar fruktiga doftnoter samt blomst och mysk. Parfymen hänger förstås ihop med Britneys album med namnet Circus och den kan anses ha en aningen tvålig doft. Det här är en rar doft som många kan tycka om och som antagligen kommer att bli kvar som en av favoriterna för unga kvinnor.

Toppnoter: Lotusblomma, louisiana magnolia och gyllene anjou päron
Mellannoter: Jasmin, tuberose och rosa cyklamen
Basnoter: Sandelträ och vaniljmysk

EAN: 719346567442

Betalning:
Betalning sker med Swish. Instruktioner skickas ut inom 24 timmar efter att auktionen avslutats. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 2 dagar. Obetalda auktioner kommer annulleras och varorna att säljas igen. Upprepade obetalda auktioner kommer leda till att ni inte längre kommer kunna handla från oss på Tradera.

Samfrakt:
Vi samfraktar gärna på alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. Om du vinner fler auktioner, vänligen invänta betalning innan du får mail från oss som innehåller samtliga vunna auktioner samt ytterligare information kring samfrakten. Detta mail skickas ut automatiskt inom 24h från avslutad auktion. Om du vill ha samfrakt, avvakta därför med din betalning tills dess att vi har hört av oss med besked.

Om Bloomify:
Bloomify erbjuder parfym, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från välkända varumärken upp till 70% billigare än i butik. Alla produkter finns i lager och vår leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Bloomify grundades 2010 med affärsidén att erbjuda skönhetsprodukter till bästa pris. Här handlar du smart och enkelt och du hittar samma produkter som i butik, men till ett lägre pris. Det kan du göra genom att vi hittar rätt varupartier, köper stora volymer, har lägre marginaler samt en effektiv logistik.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Bloomify. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Bloomify, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad så fort betalningen är registrerad hos oss.

Lycka till!